28/09/2023
SKOPJE

До ден денес,…

“До ден денес се сеќавам на Првиот Секс.
Ми седеше у скут 2 саати, не ми даде и ме искинаа јајцата од болење накај дома.

Незаборавно.“  

Превземено од Профил од Твитер, 

 

 

 

333 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: