29/01/2023
SKOPJE

Дипломат,…

Бидете Дипломат, а не Тиран.

Не се обидувајте да ги постигнете вашите Цели со сила,

туку со Трпеливост,

добра Комуникација и

Посветеност.

Многу Врати ќе се отворат пред Вас

ако научите да ги контролирате вашите Емоции. 

 

280 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: