28/09/2023
SKOPJE

Дилема,…

Вечната борба меѓу Срцето и Разумот:

Можете да се сомневате во она што го Мислите, но Не и во она што го Чувствувате.

„Мислите Никогаш Не се Искрени. Емоциите секогаш се ИСКРЕНИ“ 

 

 

294 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: