29/01/2023
SKOPJE

Дежа Ву,….Déjà Vu

Те чувствував познато во моментот кога те запознав.

Прекрасен вид на Дежа Ву.

И кога се Бакнувавме,

ја почувствував Енергијата на илјада Животи на Нашите УСНИ,

како Мојата Душа да ја знаела Твојата Душа за целото поминато време.  

 

 

 

188 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected]lenaadzi.mk , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: