28/09/2023
SKOPJE

Дете,…

Ми се допаѓаат Луѓето што оставаат трага БЕЗ да Повредат… !!!    

Нај – краткото растојание помеѓу двајца Луѓе е Искреноста …!!!

Внатре во секој возрасен живее Дете, најдете го… !!!     

Исклучете го Светот и вклучете ја Музиката … !!! 

 

362 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: