28/09/2023
SKOPJE

Денес научив дека,…

„Денес научив дека работите се случуваат кога треба да се случат.

Ниту доцна, ниту рано.

Тоа што давате сè не значи дека ќе добиете сè.

Дека добрата Сеидба не значи добра Жетва.

Дека МОМЕНТИТЕ се кратки и затоа мора да уживате во нив.

Дека Солзите не ги заслужуваат оние што ги расплакуваат.

Дека Љубовта не може да се изнуди и доаѓа кога најмалку ја очекувате.

Дека може да имате Пријатели кои се СЕМЕЈСТВО и Роднини кои се Само ПОЗНАНИЦИ.

Како и да е,

Научив дека животот е само прашање да се живее со Љубов, Чест и Вредности“.   

 

 

 

251 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: