29/01/2023
SKOPJE

Делириум,…

Мојата Тишина е исполнета со чекање,

 мисли на Делириумот: 

за Твоите Раце на мојата кожа,

за Твојот Глас кој ја замолчува секоја моја Воздишка и Офкање,

за Твојот Поглед кој ги осветлува моите Зеници…

За се што генерираш као нова Реалност или нова Илузија…  

 

 

346 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: