28/09/2023
SKOPJE

Дарлинг мој,… за Јован Таггед,…

Ова не е Збогум, драги мој (Дарлинг Мој), ова е БЛАГОДАРНОСТ.

Ти благодарам што влезе во мојот живот и ми даде радост,

Ти благодарам што ме сакаше и што ја прими мојата љубов за возврат.

Ти благодарам за спомените што ќе ги негувам засекогаш.

Но, најмногу од сè,

Ти благодарам што ми покажа

дека ќе дојде МОМЕНТ кога на крајот Ќе можам ДА ТЕ ПУШТАМ !!! 

188 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: