29/01/2023
SKOPJE

Дали сме СРЕЌНИ,…

Треба да престанеме да следиме некаков пат кон Среќата

НАМЕТНАТ од Луѓето околу Нас.

Денес сами да го избереме Нашиот Пат,

дури и ако тој се разликува од оној на Нашите пријатели или роднини.

Треба да започнеме да правиме Сопствени Избори

И ДА СТОИМЕ ЗАД ИСТИТЕ !!!   

 

 

 

277 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: