04/02/2023
SKOPJE

Дали ме познаваш ?

Кога ќе ти кажат: – “Те знам”

единственото нешто да се каже е:

– „Не, само тоа го знаеш

што сакав да го знаеш“. 

 

 

 

111 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: