30/01/2023
SKOPJE

Да,… !!!

Долго време се допишував со постара жена.

Скоро секој ден, мастурбиравме еден на друг.

Знаевме дека немаме ништо со мастурбирањето, па конечно се договоривме да се сретнеме.

Се сретнеме во едно од кафулињата.

Чекав и токму кога мислев дека не доаѓа таа се појави, таа беше толку добра, што веднаш почнав да се допирам по курот и да замислувам како ја нагузувам. 

Се блокирав 5 секунди, кога седна на масата пред мене, ме праша дали веќе сум напален, беше изопачена онака како што во почетокот го остави првиот впечаток на мене.     

Си кажавме еден на друг што не пали, го испивме кафето, а потоа ми рече да одам во тоалет и дека таа, ќе влезе по мене за две минути.

Ја чекав две минути, влезе и ми рече да ги соблечам панталоните, ми помогна во соблекувањето и потоа го дигна фустанот, не носеше гаќи, се намести со натртување и со својот задник почна да ми го трие курот.

Се триеше, што на горе, што надоле, што во лево, што во десно, ми стана жешко, ми протече струја во вените, црвенило и пот на лицето, таа насмеана уживаше во целиот тој призор, јас брзо свршив што од убавината што ме обзеде, што од возбудата од јавното место каде што тоа се случуваше.

Одпосле видов дамка од сперма на нејзиниот фустан што го носеше, таа задоволно ми рече : – Ајде да одиме сега, па ќе продолжиме.

Се шетавме низ градот еден час, а потоа предложи да одиме во нејзината куќа која беше во близина и таму да продолжиме со нашата забава.   

Се разбира, се согласив.

Кога влегов во нејзината куќа и реков дека не можам да поверувам дека сме се забавувале толку долго со мастурбирање еден на друг и дека сега конечно ќе се ебеме.

Таа се смееше, ме турна на каучот, ми ги соблече панталоните и боксерите и нежно ми го крена курот.

Седна на него и почна енергично да го јава.

Со залет скокаше на мојот кур, го јаваше, леташе во воздух, како вистина да е на некое дерби, а јас бев толку запален до експлозија, во секој момент можев да свршам, но сакав што повеќе да трае, бев пијан иако ништо не пиев, бев пијан од целата возбуда и задоволство што оваа постара жена ми го направи со нејзиното весело и спонтано однесување, топло, жешко, имаше пареа од воздух од нејзиното забревтано дишење, во ушите ми одзвонуваше нашето стенкање, каучот крцкаше, добив чуство дека лебдам, нешто помеѓу земјата и небото. 

Ме јаваше и јаваше, а потоа ми рече: – Нема да свршиш веднаш, нели?

Реков: – Не и се обидов да не свршам, но не можев повеќе да издржам, па свршив во нејзината пичка, таа стана од мојот кур и двајцата видовме како капе сперма од нејзината пичка.

Таа сакаше уште, но јас не можев, ми рече да дојдам другиот ден во нејзината куќа и да продолжиме со тоа што денес го започнавме.

 

 

783 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: