13/04/2024
SKOPJE

Да се биде свој,…

Ошо:
“Осаменоста е позитивна, осаменоста е здрава.
Задоволство е да се биде свој.”  
********************************************************
C. Joybell :
“Единствениот начин на кој можеме да живееме е да растеме. 
Единствениот начин на кој можеме да растеме е да се промениме. 
Единствениот начин на кој можеме да се промениме е да учиме. 
Единствениот начин на кој можеме да научиме е да бидеме посветени.
И единствениот начин да се посветиме е да се отвориме. “ 
Предлог на (текст и слика) “Есен во мене“      
455 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: