03/10/2023
SKOPJE

Да одиме напред,…

„Понекогаш доаѓаме до Точка

кога целиот Живот што го изградивме Пропаѓа

и очајуваме без да сфатиме дека тоа е всушност голема Среќа.

Кризите нè тераат да разбереме дека сме правеле Грешки,

самите сме биле Изневерени

и ако успееме да го разбереме тоа на Време,

тогаш голема е Веројатноста

дека можеме да напредуваме

И ДА ОДИМЕ НАПРЕД “ !!!  

254 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: