14/04/2024
SKOPJE

Чувства,… лоша личност или човечка личност ?

Не мора постојано да бидете Позитивни.

Сосема е нормално да се чувствувате Лути, Тажни, Фрустрирани, Вознемирени, па дури и Исплашени.

Имајќи ги овие чувства не ве прави Лоша Личност, тоа ве прави Човечка Личност.

Но, немојте да дозволите да ве занесат тие чувства, ТРЕБА да ги контролирате и

Да знаете кога да ги покажете на другите околу себе, 

ТОА е тајната на добриот, исполнет и избалансиран живот.   

 

336 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: