28/09/2023
SKOPJE

Чуствувам и чуствувај,…

„Чувствувам,

чувствувам дека твојата рака е моето галење,
чувствувам дека твојот сон е моја желба,
чувствувам дека твојот поглед е мојот одмор,
чувствувам дека твоето име е мојата песна,
чувствувај дека твојата уста е мое засолниште,
чувствувај дека твојата душа е мојот подарок.
чувствувај дека постоиш…
чувствувај дека живеам за да те сакам“. 

Непознат Автор 

219 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: