30/01/2023
SKOPJE

Чуствувај го животот,…

Не ме загрижува времето што минува

или годините што минуваат.

Времето и Годините ме загрижуваат

што гледам поминуваат БЕЗ да ги Живеам !!! 

Затоа секогаш се трудам да дадам Се од себе

Не за да преживеам, туку ЗА да живеам во ПОТПОЛНОСТ !!! 

428 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: