04/02/2023
SKOPJE

Чудно,…

Чудно е што бараме од Бога да ни ја промени ситуацијата,

без да сфатиме дека ни ја испратил за да не промени.

150 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: