28/09/2023
SKOPJE

Confucio – Како до Мудроста ?

Постојат Три начини да се научи МУДРОСТА…. 

Првиот со Размислување … Нај-Благородниот метод, 
Вториот со Имитација … Полесниот метод, 
а Третиот со Искуство…Најгорчлив метод. 

 

Автор : Confucio 


353 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: