29/01/2023
SKOPJE

Цитати и изреки за Љубовта,…

Предлог на текст и слики: “Есен во мене“ 

Љубовта треба да се негува…
Имаме духовна Љубов, интелектуална, емоционална и физичка.
Не сакам да рангирам, секоја од тие љубови е посебна и важна. ” ❤

Цитати и изреки – за Љубовта…

„Не дозволувајте никому да влезе во вашето внатрешно царство,

освен ако тој не дојде со љубов. ”  ❤
Руми ( Rumi )

„ Ако сакаш некого, кажи му го тоа,

бидејќи срцето може да се скрши и со зборови што не се кажани.” ❤
Жарко Лаушевиќ ( Žarko Laušević )

„ Љубовта се состои од една душа која создава две тела.” ❤
Аристотел ( Aristotel )

 

 

 

569 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: