10/06/2023
SKOPJE

Читателот The Reader (2008) dir. Stephen Daldry

„Само едно НЕШТО може да ја направи Душата Комплетна,

а тоа НЕШТО е Љубовта“.   

 

The Reader (2008) dir. Stephen Daldry

 

  

 

 

268 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: