29/01/2023
SKOPJE

Цинизам,…

Ги Идеализирав чувствата на Луѓето,

сите ми изгледаа Искрени.

Сфаќањето на спротивното се случи во текот на мојот Живот

и крајот ме направи двократен светски шампион во Цинизам,

кој не верува во ветувања и извинувања за „никогаш повеќе“.

Тажната работа е кога не можам да ја изневерам мојата ПРЕТПАЗЛИВОСТ.

Тогаш навистина ја чувствувам Загубата.  

 

 

 

 

 

 

275 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: