29/01/2023
SKOPJE

Charles Chaplin – Совест

                           Charles Chaplin: 

Грижете се за Вашата Совест, повеќе од Вашата Репутација.
Вашата СОВЕСТ е тоа што сте Вие.
Вашата Репутација е она што другите го мислат за Вас.
И што мислат другите за Тебе…
Тоа не е Твој Проблем.  

 

 

378 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: