10/06/2023
SKOPJE

Charles Bukowski – Непогрешлив,…

„Таа беше илјада ЖЕНИ,

но Парфемот секогаш беше ист… Непогрешлив“! 

 

Charles Bukowski   

 

 

 

214 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: