03/10/2023
SKOPJE

Charles Bukowski – Моќта на Жената,…

…Oдвнатре, под кожата, беше во хаос.
Скршена, како стакло….
Искината, како хартија…
Немоќна, како болен човек..
И што?…Ништо…Издржа..
Жените ја имаат таа Моќ да поминат низ најлошо..
Низ Пеколот.
И тогаш да Победат…!!!   
Charles Bukowski 
предлог на текст и слики: “Есен во мене“   
347 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: