10/12/2023
SKOPJE

Carpe Diem – Среќа и Внатрешен мир

“Среќата и внатрешниот мир се лични и интимни чувства, понекогаш Рационални, а друг пат Ирационални.

Сепак, се покажа дека оние кои ги доживуваат на многу реален начин, со или без објективна причина, чувствуваат состојба на Спокојство и Смиреност, без вина и чувство на непријатност.

Како што рекол Шекспир: – „Ништо Не е додека Нашата МИСЛА Не го направи тоа“. 

Carpe Diem  

 

632 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: