29/01/2023
SKOPJE

Bukowski…

Мажот мора да проба многу Жени за да ја најде ЕДИНСТВЕНАТА, 

а ако има среќа Таа ќе биде покрај Него.

За мажот да се смири со првата или втората жена во животот е да се биде Неук; Тој нема поим што е Жена.

Мажот мора да оди до крај, а тоа не значи само да спие со жени, да ги ебе еднаш или двапати; тоа значи „живеење“ со нив со месеци и години.

Не ги обвинувам мажите кои се плашат од такво нешто, тоа значи да се направи душата достапна за секого.

Секако дека некои мажи се смируваат со една жена, се откажуваат од повеќе работи,  тоа е најдоброто што можат да го направат.

Ги има многу, всушност повеќето луѓе живеат под знамето на примирјето: сфаќаат дека работите не функционираат совршено, но не е важно, ајде да бидеме задоволни, велат, нема смисла да одиме низ целиот процес повторно.. 

Што има нешто посебно на телевизија? Ништо… Па, сепак да погледнеме. 

Подобро е отколку да се гледаме лице в лице, подобро е отколку да размислуваме за „Тоа“.  

Телевизорот држи повеќе Неусогласени Парови заедно отколку Децата или Црквата.    

 

Bukowski…  

 

 

 

304 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: