29/01/2023
SKOPJE

Brian Weiss – Моќ

Среќата се раѓа во луѓето.

Не зависи од надворешни работи или други луѓе.

Кога Нашето чувство на Сигурност и Среќа зависи од однесувањето и постапките на другите,

Ние стануваме ранливи и лесно може да страдаме.

Никогаш не ја давајте таа МОЌ Никому “ !!! 

Brian Weiss, (Брајан Вајс)

156 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: