30/01/2023
SKOPJE

Божица

Кажи ѝ дека изгледа убаво,

дека ја сакаш,

дека ја носиш на ум цел ден,

дека едвај чекаш да се вратиш дома и да ја имаш.

Купете ѝ ги омилените слатки,

донесете и го десертот што го сака и изненадете ја со долната облека што ја претвора во божица.

Не е толку тешко да ја насмеете и таа ќе знае како да ве награди.

160 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: