14/04/2024
SKOPJE

Блажен

Блажен е оној што научил, … 

Да „се восхитува“, но не и да завидува,

Да „следи“, но не и да имитира,

Да „пофали“, но не и да се додворува,

Да „води“, но не и да манипулира.  

 

 

 

179 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: