14/04/2024
SKOPJE

Биди Ти

Вашето Тело треба да се опушти,

вашиот Ум да се одмори и

вашето Срце да се отвори.

Јадете подобро,

движете се,

излезете,

одвојте време да уживате во животот и пред се… смејте се!

(…) Не мора да бидеш совршен за да му се допаднеш на Светот, само биди Ти.

И… така СЕ, ќе биде совршено,…!!! 

254 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: