05/02/2023
SKOPJE

Биди искрен,…

Живејте без да се преправате.

Љубете без да очекувате.

Зборувајте без да навредувате.

Слушајте без да судите.

97 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: