29/01/2023
SKOPJE

Безизлез,… !!!

Кои очекувања?
Немам очекувања.
Само сакам да се смеам.
Ми милее безгрижното.
Го прифаќам товарот.
Ме вееш со насмевот.
Се носам преку океани.
Живеам каде не смеам.
Сакам што не можам.
Љубам што ми бега.
Немам очекувања.
Тебе те има најмалку.
Зошто постоиш со безизлез.   
АВТОР НА ТЕКСТОТ: “Есен во мене“  
269 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: