08/02/2023
SKOPJE

Безброј пати,…

„Безброј пати паднав, мислејќи дека нема да станам повторно,

станав безброј пати мислејќи дека повеќе нема да паднам“.  

 

 

 

376 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: