03/10/2023
SKOPJE

Без маски,…

Има многу Вештерки
маскирани како Снежана,
и многу Волци
преправени во Овци,
а потоа се Вистинските Луѓе…
на КОИ НЕ им требаат МАСКИ.  

 

 

 

229 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: