14/04/2024
SKOPJE

Без граници,…

Душата со граници им ја оставам на Слепите и Глувите,

Затоа што сакам се да слушам

На секој начин.   

***

Сексуалноста не доаѓа од Формата на Телото,

туку од Огнот на Душата.   

***

Птиците имаат Криља,

Луѓето имаат Книги. 

 

 

339 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: