03/10/2023
SKOPJE

Барав мало внимание,…

А Јас само барав две-три минути од Твоето ВНИМАНИЕ,

за да ти докажам за времето на Твоето присуство

кое Мене ме турна далеку во нешто Најубаво,

далеку од ова место кое треба да го наречам дом.. 💔    

 

Автор на текст и предлог на слики: “Есен во мене“ 

 

252 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: