05/02/2023
SKOPJE

Бакнеж,…

Кога бевме мали ни даваа Бакнеж на Рана

и таа престануваше да боли;

сега Бакнежите ни прават Рани.

298 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: