10/12/2023
SKOPJE

Австралиска абориџинска поговорка – Посетители

Сите ние сме Посетители на ова Време, на ова Место.

Само ПОМИНУВАМЕ.

Нашата Цел овде е да

Набљудуваме,

Учиме,

Растеме,

Сакаме … и потоа си одиме ДОМА. 

Австралиска абориџинска поговорка    

 

 

334 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: