14/04/2024
SKOPJE

Арапска поезија

Можеби ќе се сретнеме кога ќе бидеме малку ПОСТАРИ
и нашите Умови ќе бидат помалку Бурни.
И Јас ќе бидам добра со Тебе, и Ти ќе бидеш добар со Мене …
Но, сега … “Јас сум хаос” за Твоите мисли …
и „Ти си отров“ за Моето срце.

Арапска поезија

 

 

 

356 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: