03/10/2023
SKOPJE

Античка душа

АНТИЧКА ДУША

Постои посебен тип на личност на овој свет кој често е погрешно разбран.

Овие луѓе имаат тенденција да бидат осаменици, слободни духови, Невини Љубовници.

Тие го гледаат светот за сè што може и треба да биде.

Тие се старите души, сонувачите, луѓето во склад со животот, толку интуитивни за емоции што нè плашат.

Тие не се плашат поради тоа кои се тие, туку поради тоа кои не сме ние, што ни недостасува.

Древните души достигнуваат длабочини што не можеме да ги разбереме.

Тие имаат врска со Универзумот, со Природата, и затоа тие се луѓето КОИ ЌЕ ГО ПРОМЕНАТ СВЕТОТ. 

Нивниот допир е необичен, сексот со нив е необичен, јасноста на погледот необична.

Често се чувствуваме Инфериорно, како да треба да се стремиме да бидеме дури и оддалеку блиску до нивното ниво, да бидеме достојни за Нивната Љубов.

Потребна е самоуверена личност за да сака стара душа.

Но, вреди.

Тоа ќе ви го промени животот.

Тие се романтични, лојални се, ни помагаат да растеме, не се материјалисти, ги разбираат длабоките врски во животот, благодарни се, тие се примери за храброст.

Тие одат по најболните патишта во овој живот, а сепак некако наоѓаат храброст да се насмеат, да бидат несебични, да ги поддржуваат другите.

Да се ​​сака стара душа и да се биде сакан од нив е подарок од Универзумот! 

 

АВТОР: Непознат 

 

264 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: