30/01/2023
SKOPJE

Аххх,… пополека,… !!!

Ахх, ахх, оооххх, урликаше, па морав да и ја ставам раката на устата,… Ај, ај, немој толку јако, те молам,.. молеше… Јас не ја слушав само повеќе и го набивав,… Се сеќавам колку само ја молев за секс, колку време чекав на ова,.. Се повеќе ме палеше нејзиното стенкање и чкрипењето на креветот,… Значи добро си ја вршев работата,… Слушав како нејзиниот кокер шпаниел лае од другата соба,… Пред да свршам и зададов пет-шест долги јаки набивања на курот во нејзиното пиче, кое таа го пропрати со неколку јаки ахххх,… Последниот пат и го ставив до крај , малку се подзавртив и и го истурив внатре,.. Потоа и го бакнував лицето, вратот, цицињата,.. Ти благодарам малечка беше навистина супер,.. и реков и додадов, “утре ќе имаме продолжение“ ,…И така ја посетував и ебев секој ден се додека дечкото не и се врати. Набрзо после тоа дечкото ја напумпа (добро што не беше мое, зашто и јас ја ебев без кондом), па се венчаа,… Ги гледав од време на време, а потоа се преселија во некој друг град,…    

 

529 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: