05/02/2023
SKOPJE

Афера,…


Имам афера со мажена жена скоро 7 години. 
И двајцата знаеме дека е ризично и опасно.
Но, не можеме да запреме.
Таа ми значи се.
 Кога сме сами, ние сме како двајца тинејџери во жешко лето. 
Таа е секси и убава.
Се среќаваме тајно во мотел еднаш неделно.
Таа ми го испраќа бројот на собата и кога влегувам таа е гола и подготвена за мене.
Следните 4 часа ги поминуваме во  див луд секс.    
Нејзината пичка е толку слатка и топла што не може да и одолеам.
Таа најдобро знае да го скроти мојот,……  и секогаш чуствувам трепет од нејзиниот здив на моето уво и немир, бранови во утробата од нејзиното стенкање.
Последниот  пат кога се сретнавме, таа ме натера да свршам два пати во нејзината пичка и еднаш во устата.
Таа е најсексипилната личност што сум ја сретнал.
Таа знае што сака и не се плаши да ги изрази своите чувства.
Знам дека не е во ред и двајцата имаме многу да загубиме ако не фатат.
Но, не можам да се откажам од неа.     
378 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: