10/06/2023
SKOPJE

А каде одат ?

….А каде одат тие СКРШЕНИ соништа,

ЗАВРШЕНИТЕ љубови…..и НЕисполнетите ветувања..?

– Можеби тие преживуваат во Тишината,

Во длабоките мисли за тоа Кој НАВИСТИНА сакал..

 

322 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: