14/04/2024
SKOPJE

4 – ри опции за секс

Сакам Секс и има 4 начини да го добијам… 

ПРВОТО – Највообичаено е да имате партнер или сопруг кој ве задоволува.
ВТОРОТО – очигледно би било да се плати за тоа.
ТРЕТИОТ – разумно кажано, е сами да се грижите за работата или за она што го барате во животот.Исто така вреди и брзо се поправа.

Првата е најудобна, барем теоретски, но има голема маана: рутина, замор, монотонија.

Она што на почетокот ве возбудуваше и насмевнуваше, сега стана едноставна физичка вежба без емоции и која почнувам да ја избегнувам колку што е можно повеќе.

Второто е да влезеш во чудно ниво, иако се е работа на пробување… никогаш не се знае и велат дека без да се трудиш не можеш да дадеш мислење, па оставам на кој сака да ни ја даде својата верзија.

Третиот по ред е најпрактичниот и според мене најраспространет.

Несомнено сексот со самиот себе е одлука која вклучува малку ресурси, а може да бидете и покаприциозни, бидејќи можете слободно да избирате што, со што и со кого…

ЧЕТВРТО – Во овој дел, можеме да ги вклучиме и оние записи на виртуелни контакти кои денес се најчести, или преку Facebook, преку Skype, во Wasup повик или во истиот систем за разговор на која било апликација што се користи, но јас ќе го потенцирам како четврта опција, претпоставувам затоа што е најмодерната опција во ова време.

Иако понекогаш мислам дека можеби оваа четврта опција треба да ја заземе првата позиција, бидејќи кога првата не функционира, втората не ни чини, третата не ни е доволно вкусна, оваа несомнено е решение за сите оние неуспеси на кои, кој повеќе и кој помалку, прибегнуваме..

Успехот оди во друг дел.

Последно, но не и најмалку важно, би било да се коментира за степенот на задоволство на секоја формула, но тоа е тема која го вклучува личното мислење на секој играч,

а јас не сакам да создавам спирала на конфликти или непријатни одговори.

На крајот на краиштата, можам само да кажам дека …

Неопходноста е мајка на генијалноста“.

(*) Забелешка: да не заборавиме дека во сексот како патологија, постојат повеќе верзии на сексуалноста. 

 

280 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: