05/02/2023
SKOPJE

30 – сет години од Матура,….

Еден ден, сигурно ќе ОСТАРИШ.

Тоа е факт.

Несоборлив.

Денот завршува Ноќе, а нашиот Живот завршува со Старост.

Без разлика на статусот и сумата на пари, ќе се најдете на место каде што ќе има се помалку Сила, а сè поголема Желба за уживање во топлите моменти од животот.

Затоа, запомнете: секоја прилика е погодна, секој ден е ист, а времето Не доаѓа, туку оди.

Живејте го ЖИВОТОТ СО ПОЛН ГЛАС …!!!! 

1.497 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: