13/04/2024
SKOPJE

Не сакам, но ТЕ ГЛЕДАМ,…

Не сакам, но ТЕ ГЛЕДАМ,…

Те гледам како црташ насмевки во сенките на собата и се смешкаш на нашите Спомени. Те гледам како црташ соништа во темнината, Те гледам, но

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: