13/04/2024
SKOPJE

Министерот Фатмир Бесими – Ренесанса за државната администрација

Гробарите на Министерство за финансии на Република Македонија – писмениот Ставрески и надежниот вонреден професор Тевдовски

Почитувани, 28.09.2022 година Скопје  Ќе ми биде мило доколку најдете време и го прочитате овој текст, мое ИСКУСТВО како вработена во Министерството за финансии на

Повеќе ...

Рим или ДИК,…

И додека во СВЕТОТ сите патишта водат кон Рим,…. !!! Рим се смета за еден од најубавите антички градови во светот. Содржи огромни количини од

Повеќе ...
ПАРИ

ПАРИ – ТИЕ ГО ВРТАТ СВЕТОТ!!!

FORBES 2021 Помина една година како ниедна друга, а ние не зборуваме за пандемијата. Имаше јавни понуди со брз оган, зголемени вредности на крипто-валутите и

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: